Reto.Robotron3000

[CLOSED] Help test a bug fix on prototype!

Recommended Posts

Reto.Robotron3000    1,118

We have just opened the Prototype Server with a hotfix for 1.12.
The fix is for an annoying and very elusive bug that required some players to join an action game multiple times before it would launch properly.

What we'd like you to do to help is:

  1. Login to prototype
  2. Join a battle
  3. Play the battle for 12 minutes

If you encounter a crash, you should send the crash report and if you encounter other issues related to this hotfix, please post them in the Feedback topic.

Be aware that we may need to apply hotfixes to the Prototype Server during the test. So if the server is down, don't despair, it will come back online shortly.

HOTFIX CHANGES

General

  • Fix for a bug requiring some players, some times to press the Join battle button multiple times before battles launch properly

How long will prototype be open?

We will keep prototype open until October 14th at 0800 CEST.

HOW DO I JOIN?

In order to participate, you will have to download the Prototype client.
You can download the client by clicking the link to http://prototype.heroesandgenerals.com
Download and install the client as indicated.

You will have more than enough Gold for testing purposes and grabbing the vehicles you want to play with! Please note that any gold, credits or warfunds are not transferred to the Live servers. What you do on the prototype server stays on the prototype server.

FAQ

Q: How do I access the prototype server on Steam, Mail.Ru, or Hype?
A: Unfortunately, Prototype is only accessible through the standalone client. But you can use the same login, so you only need to download the stand-alone client.

Q: Can I play when I located outside Europe?
A: We have two different servers supporting prototype this time, one in Frankfurt, Germany like we normally have that gives good (or decent) ping for Europeans, Russians and most Americans, but we also have one running in Hong Kong so our Australian and Asian players should have a chance to play as well.

Q: Why is the downloading of the client progressing so slow?
A: During the initial opening of the server, there is a heavy load on download centers.

Q: What should I do if I encounter a crash?
A: If you experience crashes you should send the crash report right away!

Q: Does this impact my normal game?
A: No, You have a separate amount of credits, gold & warfunds as well as separate characters, weapons, vehicles etc. on the prototype server!

Q: Do I get the Gold, Warfunds and Credits back in the normal game?
A: No, the free stuff stays on the prototype server.

Q: Am I allowed to have fun?
A: YES! While this is a test it is also a game, so go have some fun! Check out other vehicles, factions and careers from what you normally play.

Original post: https://heroesandgenerals.com/2018/10/help-test-a-bug-fix-on-prototype/

 

FYI: Posts not related to this hotfix will be removed to make sure focus isn't lost! 😉

Share this post


Link to post
Share on other sites
DadeeO    0

few things i have noticed:

1.  once in a while when i fire my weapon, tank or rifle the shot "jumps" away from where im aiming. i have to log out then back in to fix it, and that doesn't always work

2. when you fire your main weapon in a tank the tank rocks back & fourth like an egg on a counter.

3. when driving a vehicle, "tank" near the boundary of the battle zone, if you run into it "the boundary" , your tank flips.

 

and just a general question: why are players with 45 kills and 43 deaths always at the top of the points chart,,, shouldn't they be docked points after a certain # of deaths??

Share this post


Link to post
Share on other sites
M.J595    0

I don't know if this is a bug but i can't open the prototype due to missing Adobe AIR bla bla bla while  i do have it, so to any lucky guy who got the same problem as me - copy the Adobe AIR from HnG and replace the Adobe AIR in the prototype, works for me

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vudu_guy    1,545

Found it  the first 2 times while loading this game, i was able to join on the 3rd try:

 

/M 4623698640327815261 /P 2416112069614065867 /W 54.77.113.20:15110 /lang en /NOSERVER  /H 0 /PS 793533673359955071 /V 151840 /R "ircserver=54.154.213.220:6680"  /R "chatp=793533673359955071::rsPG8clqI40FdBJZYnZH6GkxaVk"  /R "sync.delayShow=1"  /R "actionhost=18.195.76.184:16642"  /R "useDX12=0"  /R "render.enable_pbr=0" 
 

fd6nYP.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Reto.Robotron3000

I am sorry for what just happend. The forum wouldn't allow me to post after I linked you... and then posted 3 times or more; no clue

 

the bug we are looking for happend to me in this match


/M 4265575860744089748 /P 1625965488505706002 /W 54.77.113.20:15150 /lang en /NOSERVER  /H 0 /PS 978563892515428788 /V 151840 /R "ircserver=54.154.213.220:6680"  /R "chatp=978563892515428788::dBbZJSGUxPUdMkgq0GAcYt5u0pg"  /R "sync.delayShow=1"  /R "actionhost=18.195.76.184:16602"  /R "useDX12=1"  /R "render.enable_pbr=0"

 

 

however i was able to join after clicking rejoin just once

Share this post


Link to post
Share on other sites
sniperturko    6

"Here we go"

There are same bugs, still remaining in the current prototype, like we mentioned before.

 

Bridge glitch nearby AA gun ,when you shoot enemy mines and its exploding without sound and graphic effects (totally invisible) , sound issue about missing shots, fps drops , invisible vehicle stopper objects,making them roll in air etc.

 

And we are wondering/worrying about previous 3 phases of promised prototype server testing.There is no post for informing us.

 

Match id :
/M 2344539074312965638 /P 165605110064234404 /W 54.77.113.20:15130 /lang en /NOSERVER  /H 0 /PS 1454089323738768 /V 151840 /R "ircserver=54.154.213.220:6680"  /R "chatp=1454089323738768::DyhbYIeSZLPli0lCpBJug1AizQ8"  /R "sync.delayShow=1"  /R "actionhost=18.195.76.184:16631"  /R "useDX12=1"  /R "render.enable_pbr=0" 
 

Edited

Share this post


Link to post
Share on other sites
vastong    0

the AA gun mounted on the bridges of  forward airfield and town are bugged whit a invisible wall on the right side, the left side is OK, also regarding to the vehicles every time i get close to a  tank or random car i get pushed back every, also the psychics  on the cars wen getting damage are a little too much, wen destroying a wheel or tire  it just jumps up in the air

/M 7733778409913410852 /P 9170076854433833806 /W 54.77.113.20:15170 /lang en /NOSERVER  /H 0 /PS 1475623145187085802 /V 151840 /R "ircserver=54.154.213.220:6680"  /R "chatp=1475623145187085802::j7fQW2EB7vcbC75R7cDuLAstUFc"  /R "sync.delayShow=1"  /R "actionhost=18.195.76.184:16568"  /R "useDX12=0"  /R "render.enable_pbr=0"
VerifyBattlEyeFiles (hng.exe running 0) BEService_hng.exe exists 1 BeSigOk 1 ; BEDaisy.sys exists 0 BeSigOk 0 MsSigOk 0 ; hng_BE.exe exists 1 BeSigOk 1 ; BattlEyeService not_running
hng.exe shut down with exitcode: 0

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Reto.GreenBow    103

Our logs indicate that the latest commit (Build 151852) got rid of the last cause for the rejoin-issue. We need more missions to be played though to be sure (or as sure as it gets), so keep them coming!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Tumult_inc    348
9 minutes ago, smogglebomb said:

dumb question, but I downloaded it and it does not show up as a prototype. How do I determine which is the prototype and which is regular?

 

I just hit the windows button and type prototype...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Skeggo    2

I am sorry put this is a buy out to  test alpha bugs

 

Those of us who have paid veteran status are losing money

Reimburse or face legal action

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Linahamari    5
On 10/11/2018 at 7:11 PM, Vudu_guy said:

Found it  the first 2 times while loading this game, i was able to join on the 3rd try:

 

/M 4623698640327815261 /P 2416112069614065867 /W 54.77.113.20:15110 /lang en /NOSERVER  /H 0 /PS 793533673359955071 /V 151840 /R "ircserver=54.154.213.220:6680"  /R "chatp=793533673359955071::rsPG8clqI40FdBJZYnZH6GkxaVk"  /R "sync.delayShow=1"  /R "actionhost=18.195.76.184:16642"  /R "useDX12=0"  /R "render.enable_pbr=0" 
 

fd6nYP.jpg

 

Error with joining the battle has existed for more than 4 months. From May 2018, after upgrading from BattleEye. All this time I enter the battle as you are in your case. Sometimes need to make more than 5 attempts.

 

When I opened the ticket with a request to correct this error, Reto-Moto told me that it was my problem and began to engage in the destruction of the game using update 1.12.

 

Now this bug is for many. I have only one question for which I pay money? It would probably be much more efficient to make a refund through a bank. Maybe when Reto-Moto gets closer to bankruptcy, they will begin to listen to what they are told.

 

I cannot enter the prototype server with the current hotfix for 1.12 at all. And this does not surprise me.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vudu_guy    1,545
5 minutes ago, Linahamari said:

 

 

I cannot enter the prototype server with the current hotfix for 1.12 at all. And this does not surprise me.

 

Well then looks like indeed IT IS a problem specific to your pc, i no longer have the problem you quoted me in proto server so at least for me its fixed.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Linahamari    5
1 hour ago, Vudu_guy said:

 

Well then looks like indeed IT IS a problem specific to your pc, i no longer have the problem you quoted me in proto server so at least for me its fixed.

 

When you are looking for a mistake, you should understand after which it arose, which led to its appearance. This is a very simple logic.

To say that this is not our problem, because we think so - extremely unprofessional.

There are facts:
- I did not changed my PC configuration in any way
- I am not changed way to access to network or internet provider
- I have no problems with any other network game.

 

So what has changed? After which there was an error?
- there was an update for game 1.11 and an error appeared.

 

This is too obvious.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vudu_guy    1,545
2 hours ago, Linahamari said:

 

When you are looking for a mistake, you should understand after which it arose, which led to its appearance. This is a very simple logic.

To say that this is not our problem, because we think so - extremely unprofessional.

There are facts:
- I did not changed my PC configuration in any way
- I am not changed way to access to network or internet provider
- I have no problems with any other network game.

 

So what has changed? After which there was an error?
- there was an update for game 1.11 and an error appeared.

 

This is too obvious.

 

}Dude, why you discuss that with me? i just state the facts because you quoted me when i had that login problem, but in the latest version is fixed (for me).

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.