korbitoblih1 0 Report post Posted August 26, 2018 Zdravím Jelikož mě už nebaví hrát sám, bo na ostatní není většinou moc spolehnutí, tak hledám člověka s kterým bych mohl aktivně hrát (klidně i více lidí, max 6, není to klan ). Jednalo by se o pravidelné hry Hráli by jsme německou válku (převážně pěchotu). Ocenil bych kdyby jsi uměl hrát i ofenzivní hry se zbraněmi na blízko ( camping BA riflu nějak zvlášť nechci).. skór stg, mp40 nebo lmg. Nechci někoho kdo čeká před CP, farmí tam killy na dálku a když už je CP prádnej tak tam jenom skočí. Nějaký APC pozice znát by taky bylo fajn. Taky bych raději hrál se zkušenějšími ( třeba 500+ pure-in-game hodin) (dakých 1500 na steamu). Věk je mi skoro jedno. Teamspeak bych v pohodě zařídil, pokud preferuješ discord není problém. Pro někoho to možná bude důležité, proto aby si představil s kým bude hrát... Mám 17 let PS: Nědělám si představy že by se někdo ozval (moc lidí tady není a podmínky sem dal asi moc vysoko, ale jak říkám nejde mi o moc hráčů, radší budu hrát solo něž s někým na koho není spolehnutí) 0 Share this post Link to post Share on other sites
FubarXS2 1 Report post Posted August 27, 2018 Když se podíváš pozorně na tohle fórum tak uvidíš že tu máme discord na kterém je spousta spoluhráčů ze kterých si vybereš. Tady je pozvánka. https://discord.gg/EeKqVFS 0 Share this post Link to post Share on other sites
korbitoblih1 0 Report post Posted August 27, 2018 O tomhle klanu vím, ale hledal sem někoho zkušenýho na režim války. ČSAD sem ve válce snad nikdy neviděl. A nechtěl sem tak úplně klan, spíš někoho kdo hraje sám a taky hledá jednoho či dva spoluhráče (aktivního).I tak ale díky za ochotu a hodně štěstí v bitvě. 0 Share this post Link to post Share on other sites
__TURNY__ 0 Report post Posted September 4, 2018 že [ČSAD] ve válce nevidíš no tak jasný že nepotkáš jich moc co hrají většinou války,ale tak já třeba hraju válku a i aktivně a hlavně velitel čety ve válce jsem tak z 10% On 8/27/2018 at 5:57 PM, korbitoblih1 said: O tomhle klanu vím, ale hledal sem někoho zkušenýho na režim války. ČSAD sem ve válce snad nikdy neviděl. A nechtěl sem tak úplně klan, spíš někoho kdo hraje sám a taky hledá jednoho či dva spoluhráče (aktivního).I tak ale díky za ochotu a hodně štěstí v bitvě. Hele určitě se stav na discrod pokud tam teda ještě nejsi 0 Share this post Link to post Share on other sites
korbitoblih1 0 Report post Posted September 7, 2018 On 9/4/2018 at 11:41 PM, __TURNY__ said: že [ČSAD] ve válce nevidíš no tak jasný že nepotkáš jich moc co hrají většinou války,ale tak já třeba hraju válku a i aktivně a hlavně velitel čety ve válce jsem tak z 10% Hele určitě se stav na discrod pokud tam teda ještě nejsi Jo j... Na discord sem se už připojil, ale mockrát sem tam nebyl no. Momentálně už spoluhráče na pár těch bitev denně mám, tak doufám že vydrží nějakou chvíli :D. A na discord se snad někdy přijdu podívat no. Jinak jo tebe sem ve válce jednou viděl no. Zbytek nikdy 0 Share this post Link to post Share on other sites
__TURNY__ 0 Report post Posted September 8, 2018 Hele určitě se stav brzy je tu celkem sranda myslím že se s námi nudit nebuděš a kdyby jsi chtěl někdy četu tak klidně dáme 0 Share this post Link to post Share on other sites
__TURNY__ 0 Report post Posted November 18, 2018 Hele založili jsme s klukama novej klan [CAC] kterej hraje aktivně a hraje hlavně válku za Němce zatím nás je málo ale snad nás brzy bude více tak kdyby jsi měl zájem se přidat tak se ozvi. 0 Share this post Link to post Share on other sites
argonCZ 3 Report post Posted November 19, 2018 (edited) Ale mluvme reálně, H&G pomalu umírá, ovšem CZ/SK komunita umírá světelnou rychlostí, a kdo se diví? Já ne... Edited November 19, 2018 0 Share this post Link to post Share on other sites
Mirec1983 0 Report post Posted November 26, 2018 On 8/26/2018 at 3:44 PM, korbitoblih1 said: Zdravím Jelikož mě už nebaví hrát sám, bo na ostatní není většinou moc spolehnutí, tak hledám člověka s kterým bych mohl aktivně hrát (klidně i více lidí, max 6, není to klan ). Jednalo by se o pravidelné hry Hráli by jsme německou válku (převážně pěchotu). Ocenil bych kdyby jsi uměl hrát i ofenzivní hry se zbraněmi na blízko ( camping BA riflu nějak zvlášť nechci).. skór stg, mp40 nebo lmg. Nechci někoho kdo čeká před CP, farmí tam killy na dálku a když už je CP prádnej tak tam jenom skočí. Nějaký APC pozice znát by taky bylo fajn. Taky bych raději hrál se zkušenějšími ( třeba 500+ pure-in-game hodin) (dakých 1500 na steamu). Věk je mi skoro jedno. Teamspeak bych v pohodě zařídil, pokud preferuješ discord není problém. Pro někoho to možná bude důležité, proto aby si představil s kým bude hrát... Mám 17 let PS: Nědělám si představy že by se někdo ozval (moc lidí tady není a podmínky sem dal asi moc vysoko, ale jak říkám nejde mi o moc hráčů, radší budu hrát solo něž s někým na koho není spolehnutí) kludne mi napis na fb mi to hravame dvaja pravidelne....tak budeme radi ak sa k nam pridas... 0 Share this post Link to post Share on other sites