hector125

battleye disconnect me

Recommended Posts

hector125    3

hello 

i have a problem with battleye it disconnect me 

i dont have any program running with hng

not anti virus  - i try to reinstall hng  and reinstall hng battleye 

and no i dont have a hacked win7

 

i will post the hng sync 

 

VerifyBattlEyeFiles (game found 0) BEService_hng.exe exists 1 BeSigOk 1 ; BEDaisy.sys exists 0 BeSigOk 0 MsSigOk 0 ; hng_BE.exe exists 1 BeSigOk 1 ; BattlEyeService NOT_RUNNING
/M 603656913405400803 /P 5626990552586620150 /W 37.48.111.86:15130 /lang en /NOSERVER  /H 0 /PS 4491453884054417118 /V 149659 /R "ircserver=37.48.111.70:16667"  /R "chatp=4491453884054417118::/e6q+VjhizHyE0UNsqQo5dSOWU0"  /R "sync.delayShow=1"  /R "actionhost=31.204.148.42:16346"  /R "useDX12=0"  /R "render.enable_pbr=0" 

VerifyBattlEyeFiles (game found 0) BEService_hng.exe exists 1 BeSigOk 1 ; BEDaisy.sys exists 0 BeSigOk 0 MsSigOk 0 ; hng_BE.exe exists 1 BeSigOk 1 ; BattlEyeService NOT_RUNNING
/M 603656913405400803 /P 5626990552586620150 /W 37.48.111.86:15130 /lang en /NOSERVER  /H 0 /PS 4491453884054417118 /V 149659 /R "ircserver=37.48.111.70:16667"  /R "chatp=4491453884054417118::/e6q+VjhizHyE0UNsqQo5dSOWU0"  /R "sync.delayShow=1"  /R "actionhost=31.204.148.42:16346"  /R "useDX12=0"  /R "render.enable_pbr=0" 
VerifyBattlEyeFiles (game found 0) BEService_hng.exe exists 1 BeSigOk 1 ; BEDaisy.sys exists 0 BeSigOk 0 MsSigOk 0 ; hng_BE.exe exists 1 BeSigOk 1 ; BattlEyeService BATTLEYE_SIGNATURE_OK

 

 

>>>>>>>after i enable be service manuel<<<<

 

 

VerifyBattlEyeFiles (game found 0) BEService_hng.exe exists 1 BeSigOk 1 ; BEDaisy.sys exists 0 BeSigOk 0 MsSigOk 0 ; hng_BE.exe exists 1 BeSigOk 1 ; BattlEyeService BATTLEYE_SIGNATURE_OK
/M 5590950095790569247 /P 4638670409803620275 /W 37.48.111.65:15150 /lang en /NOSERVER  /H 0 /PS 7670224357008169774 /V 149659 /R "ircserver=37.48.111.70:16667"  /R "chatp=7670224357008169774::4+sr8Y2RINllrE8vvwPDBDnLDQo"  /R "sync.delayShow=1"  /R "actionhost=31.204.148.45:16405"  /R "useDX12=0"  /R "render.enable_pbr=0" 
VerifyBattlEyeFiles (game found 0) BEService_hng.exe exists 1 BeSigOk 1 ; BEDaisy.sys exists 0 BeSigOk 0 MsSigOk 0 ; hng_BE.exe exists 1 BeSigOk 1 ; BattlEyeService BATTLEYE_SIGNATURE_OK


VerifyBattlEyeFiles (game found 0) BEService_hng.exe exists 1 BeSigOk 1 ; BEDaisy.sys exists 0 BeSigOk 0 MsSigOk 0 ; hng_BE.exe exists 1 BeSigOk 1 ; BattlEyeService BATTLEYE_SIGNATURE_OK
/M 4167526507607118074 /P 1886270512066139207 /W 37.48.111.86:15130 /lang en /NOSERVER  /H 0 /PS 6619833778192277498 /V 149659 /R "ircserver=37.48.111.70:16667"  /R "chatp=6619833778192277498::xLYz305GnEPiIgm8XKQxSIAj97k"  /R "sync.delayShow=1"  /R "actionhost=91.218.245.71:16043"  /R "useDX12=0"  /R "render.enable_pbr=0" 
VerifyBattlEyeFiles (game found 1) BEService_hng.exe exists 1 BeSigOk 1 ; BEDaisy.sys exists 0 BeSigOk 0 MsSigOk 0 ; hng_BE.exe exists 1 BeSigOk 1 ; BattlEyeService BATTLEYE_SIGNATURE_OK

 
 

Share this post


Link to post
Share on other sites
QuarX    318
2 hours ago, hector125 said:

hello 

i have a problem with battleye it disconnect me

What does BattlEye say when it disconnects you ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
hector125    3

You have been disconnected by battleye protection

17 minutes ago, QuarX said:

What does BattlEye say when it disconnects you ?

 

17 minutes ago, QuarX said:

What does BattlEye say when it disconnects you ?

 

Is there hng log

Or batleye log to see whats the problem ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
QuarX    318
37 minutes ago, hector125 said:

You have been disconnected by battleye protection

 

 

Is there hng log

Or batleye log to see whats the problem ?

Well, what makes you think that BattlEye disconncts you from a match?

Share this post


Link to post
Share on other sites
hector125    3

Its say cheat protection omg

Didn't notice it

12 minutes ago, QuarX said:

Well, what makes you think that BattlEye disconncts you from a match?

 

I don't know 

Share this post


Link to post
Share on other sites
QuarX    318
5 minutes ago, hector125 said:

Its say cheat protection omg

Didn't notice it

 

I don't know 

If BattlEye disconnects you from a match it should always display a reason for that "kick".

When you get disconnected without any message it is most likely your internet connection.

Do you use WiFi or a ethernet cable to connect to your router?

Share this post


Link to post
Share on other sites
hector125    3

Ethernet and my ping is 90

Every time i play for 5 minutes

Then disconnected massage pop up

7 minutes ago, QuarX said:

If BattlEye disconnects you from a match it should always display a reason for that "kick".

When you get disconnected without any message it is most likely your internet connection.

Do you use WiFi or a ethernet cable to connect to your router?

Forget to say that i can join any game and play for 5 minutes then get disconnected

Share this post


Link to post
Share on other sites
QuarX    318
7 minutes ago, hector125 said:

Then disconnected massage pop up

So only Disconnected without any BattlEye ?

Can you please press F6 on one of your next matches and make a video or take some screenshots and post them here?

Share this post


Link to post
Share on other sites
hector125    3

OK will take screen shot but the thing is i have been using the same internet for than 1 year and

I have packet loss 60 but never got kicked

Eh how to upland photo from mobile phone

Share this post


Link to post
Share on other sites
QuarX    318
5 hours ago, hector125 said:

Sorry for the ultra HD quality

 

https://ibb.co/i8mXa9
https://ibb.co/k53ZoU
https://ibb.co/dkKJF9

My internet is slow but i have never had a problem with it 

 

Thank your for the pictures.

 

Why is your Maximum Transmission Unit (MTU) set to 500?

The default value for this network setting is 1400 and changing it only means trouble.

Too small an MTU size means relatively more header overhead and more acknowledgements that have to be sent and handled.

In general, Internet users should follow the advice of their Internet service provider (ISP) about whether to change the default value and what to change it to.

In other words, if your Internet Service Provider (ISP) does not require special settings for these values, you should not touch them!!

 

Please reset your network settings to its default values.

  1. Select the Start  button, then select Settings  > Network & Internet  > Status > Network reset.
  2. On the Network reset screen, select Reset now > Yes to confirm.

    Wait for your PC to restart and see if that fixes the problem.

Some notes about resetting your network:

After using network reset, you might need to reinstall and set up other networking software you might be using, such as VPN client software or virtual switches from Hyper‑V (if you're using that or other network virtualization software).

Network reset might set each one of your known network connections to a public network profile.

In a public network profile, your PC is not discoverable to other PCs and devices on the network, which can help make your PC more secure.

However, if your PC is part of a homegroup or used for file or printer sharing, you’ll need to make your PC discoverable again by setting it to use a private network profile.

Share this post


Link to post
Share on other sites
hector125    3
11 hours ago, QuarX said:

Thank your for the pictures.

 

Why is your Maximum Transmission Unit (MTU) set to 500?

The default value for this network setting is 1400 and changing it only means trouble.

Too small an MTU size means relatively more header overhead and more acknowledgements that have to be sent and handled.

In general, Internet users should follow the advice of their Internet service provider (ISP) about whether to change the default value and what to change it to.

In other words, if your Internet Service Provider (ISP) does not require special settings for these values, you should not touch them!!

 

Please reset your network settings to its default values.

  1. Select the Start  button, then select Settings  > Network & Internet  > Status > Network reset.
  2. On the Network reset screen, select Reset now > Yes to confirm.

    Wait for your PC to restart and see if that fixes the problem.

Some notes about resetting your network:

After using network reset, you might need to reinstall and set up other networking software you might be using, such as VPN client software or virtual switches from Hyper‑V (if you're using that or other network virtualization software).

Network reset might set each one of your known network connections to a public network profile.

In a public network profile, your PC is not discoverable to other PCs and devices on the network, which can help make your PC more secure.

However, if your PC is part of a homegroup or used for file or printer sharing, you’ll need to make your PC discoverable again by setting it to use a private network profile.

 

Fixed my MTU now its 1400

But be Still kick me 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
QuarX    318
6 minutes ago, hector125 said:

 

Fixed my MTU now its 1400

But be Still kick me 

 

Do you still have about 64% of packet loss in after the MTU change to 1400 octets?

Share this post


Link to post
Share on other sites
hector125    3
29 minutes ago, QuarX said:

Do you still have about 64% of packet loss in after the MTU change to 1400 octets?

Yes but i have it for more than a year 

It was never a problem

Share this post


Link to post
Share on other sites
QuarX    318
1 hour ago, hector125 said:

Yes but i have it for more than a year 

It was never a problem

The game itself has no problem with you having a bad connection but when BattlEye can not communicate with you because of that high packet loss it might kick you:/

https://www.pcwdld.com/packet-loss

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try to install battlEye service separately from the game .

https://www.battleye.com/downloads/

 

Another link that might prove useful .

https://heroesandgenerals.com/forums/topic/89790-battleye-issuebug/

 

Taken From BattlEye :

https://heroesandgenerals.com/support/battleye/battleye-fails-to-install-start/

Share this post


Link to post
Share on other sites
hector125    3
10 minutes ago, Asgardian_Polizist said:

Try to install battlEye service separately from the game .

https://www.battleye.com/downloads/

 

Another link that might prove useful .

https://heroesandgenerals.com/forums/topic/89790-battleye-issuebug/

 

Taken From BattlEye :

https://heroesandgenerals.com/support/battleye/battleye-fails-to-install-start/

When i go to c program 86 beservice start as applaction not servoce

Share this post


Link to post
Share on other sites
hector125    3

Well i guess this is the end of my journey in this game

 

It was the best game for me 

 

Thanks so much for trying to help

 

Farewell

Share this post


Link to post
Share on other sites