Jump to content
Forums closed, discord our new home! Read more... ×
Heroes & Generals

Ndabu

Members - Recruits
  • Content count

    1
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Ndabu

  • Rank
    Private
  1. Mirmrama zotërinj, kush kupton shqip dhe ka qef / shenj , bujrum te iky grup! kontaktoni , me mesazh orgalbania1 ! jeni t mirpritun me hap krena , hekra etj!
×