Jump to content
Forums closed, discord our new home! Read more... ×
Heroes & Generals

Tenkely

Members - Recruits
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

1 Follower

About Tenkely

 • Rank
  Private

Faction & Soldier

 • Faction
  Soviet Union
 • Soldier
  All types

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jelenleg 80 személy használja a szerverünket, várunk titeket is sok szeretettel
 2. Tenkely

  Magyar-szovjet discord csoport (for hungarians)

  Kedves Elvtársak! Mindenkit is szívesen várunk az egyetlen magyar dc szerverre: https://discord.gg/E77MAfC
 3. Tenkely

  Magyar-szovjet discord csoport (for hungarians)

  Jelenleg már 44en vagyunk, s várjuk a további jelentkezőket https://discord.gg/bpgAgqy
 4. Szervusztok Legjobb tudomásunk szerint az egyetlen jelenleg is aktív, magyar, szovjetekkel játszó discord csoport. Jelenleg 28 aktív taggal rendelkezünk. Ha szoktál és szeretsz a szovjetekkel játszani, s ezt inkább közösségben tennéd, akkor nyugodtan csatlakozz hozzánk. Szoktunk együtt warozni, de a normált se vetjük meg. A normális viselkedésen kívül semmilyen más kritériumunk nincsen. Discord link: https://discord.gg/vKXzGSH
 5. Tenkely

  Magyar-szovjet discord csoport (for hungarians)

  Az előző link valami rejtélyes okból kifolyólag nem működik, ezért itt egy másik: https://discord.gg/E77MAfC Már 23an vagyunk mellesleg.
 6. Szervusztok! Mivel sehol sem találtam semmi magyaroknak szóló csoportot, így gondoltam jobb híján csinálok egyet. A discord csoport első sorban a szovjetet játszók egymásra találását szolgálja, de akár végső sorban klánná való alakulás sincs kizárva. Komolyabb feltétel az, hogy légy értelmes (láttam már 12 éves normálist is, illetve tudok 28 éves nyafogó trollokról is). Nem feltétlen szükséges mikrofonnal rendelkezned, avagy használnod azt, ha nem szeretnéd. A discord szerver elég igénytelen jelenleg, mivel a jövendőbeli csoporttagok fogják majd eldönteni annak minden egyes részletét. (Nem igazán érdekel, hogy én vagyok a szerver tulajdonosa, inkább az hogy együtt toljuk). A link: https://discord.gg/qpk4Xcn (nem lejárónak állítottam, remélem működik) Tenkely néven megtaláltok, amennyiben egyéb kérdés merül fel bennetek. További élvezetes játékot!
×